World Cup Offenburg

Yes, så er der nyt til alle Jer hungrende medlæsere! I god Annika-ånd bør du nu gå ud og brygge dig en god kop kaffe. Forresten – er du én af dem, der er så velsignede at eje en lækker espressomaskine, er jeg kun lidt misundelig og forventer snarest at blive inviteret forbi til en kop lækker mokka!..

World Cup Offenburg (foto: Victor Zandbergen)

 

World Cuppen i Offenburg var et rigtig fedt løb. Ruten var sjov, hård og afvekslende. Hele tiden skulle man bevare fokus, da der var tekniske passager med rødder, drops, burms osv. Endnu engang var det en rute, der fik det meste danske terræn til at blegne. Overhalingsmulighederne var få og da jeg prøvede at komme forbi en rytter op ad bakke, fik jeg en solid skulder og et fint asfaltkys på knæet.

Jeg kan virkelig godt lide de afvekslende tekniske ruter, som den i Offenburg. Den kræver konstant fokus, hvilket er hårdt for hovedet. Det er bestemt ikke min stærke side (endnu), men jeg kan godt lide udfordringen i at skulle tænke klart, mens kroppen er max fysisk presset. Mit mål er at blive så god, at jeg kan køre teknisk optimalt samtidig med at jeg bruger min fysiske force.

Offenburg (photo: Manuel Henry)

 

Vi trænede på ruten i mudder i ugens løb, men dagen inden løbet tørrede det hele op og vi havde skønt solskinsvejr og tørre spor. Konkurrencen var som altid benhård, men det er jeg efterhånden ved at være godt vant til. Fysisk var jeg ikke helt så frisk som ønsket, de sidste 2 måneder med løb hver uge og rejseaktivitet kan mærkes. Om ikke andet, så i hovedet. Jeg kom i mål som nr. 30, hvilket er udmærket. Jeg sætter for hvert løb større placeringsmæssige forventninger til mig selv, men glemmer let, at konkurrencen på dette niveau er benhård og at marginaler gør en stor forskel.

Offenburg (Photo: Manuel Henry)

De næste worldcups ligger i 25. juli i Schweiz og 1. august i Italien.

Forresten kan jeg lige tilføje, at jeg nu ligger nr. 18 på verdensranglisten med 866 points. Gad vide, hvor langt jeg kan nå op i denne sæson 😉

Leave a Reply