Sex & the City uden cykler

I denne uge har cyklerne samlet støv og kroppen fået ro. 

 

Der er stadig mange store løb, der venter denne sæson og det gælder om at bevare sulten efter at køre løb. Sidste søndag kørte jeg shimanoliga i Kolding og det var et muddersøle uden lige, der virkelig krævede en mental tandsammenbidning. Da vores løb undervejs blev afkortet med en omgang, kunne jeg kun tænke “Yes!….”. Noget af det, der fik mig til at kæmpe mig igennem løbet var tanken om en lille uges træningspause efterfølgende. Bortset fra det, var det gode ved løbet en god omgang træning i “mud-surfing” 😉

I torsdags var jeg i Malmø for at få taget billeder til HESTRA. Hestra er vores handskesponsor og er et velrenommeret firma, der går meget op i produktionsmæssig bæredygtighed. En af deres filosofier er også, at handskerne udvikles i samarbejde med dem, der bruger handskerne og at særlige profiler inden for de forskellige discipliner (freeride, crosscountry skiing, ski racers m.fl.) lægger hænder og navn til. Det er et spændende projekt, som jeg glæder mig til. Det betød også, at jeg fik lov til at lege hånd- og kropsmodel for en dag. I skal nok få nogle af billederne at se, de blev superfine!

Mit diva-gen blev også plejet i går aftes, hvor jeg med en flok tøser var inde og se den nye Sex & the City film. Fin kjole og stilletter – I loooove it!.. Toppet op med champagne og overraskelse i form af gratis undertøj til alle tøser i salen. Sådan!

I dag er hovedet og benene lidt tunge, så nu vil jeg hoppe ud på min mountainbike, for at finde ud af, hvor meget den har savnet mig. I morgen går turen til Holstebro, hvor der er Shimanoliga løb. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud og køre nogle tørre, fede spor.

Vi ses derude!

One Response to “Sex & the City uden cykler”

  1. Elisabeth Langvad says:

    Jeg holder med Samantha- helt klart!

Leave a Reply