Mallorca tur-retur

img_32241

Bump, bump, whhiiinn, breeeemsssss og masser af sne! Flyet fra mallorca er netop landet. 

Efter en dejlig uge med masser af varme kilometer og højdemeter har den hvide danske hverdag atter meldt sig! Støvet er vasket af tøjet og cyklen samlet efter indespærring i transportkassen. Nu skal det hele i ilden igen på søndag til finalen i SlushCup i Tokkekøb.

Sidste år blev det til en samlet 2. plads i cuppen, hvilket i år gerne skulle opgraderes til en 1.plads. Det kræver en sejr på søndag, hvilket er sikret blot med sikker kørsel, meen jeg agter nu alligevel at give den gas.

Alt tyder på, at sidste afdeling redder cuppens navn, Slush. Slush – eller mere korrekt – knæhøj sne var der også masser af i finalen for 2 år siden! Jeg husker den finaleafdeling i Tokkekøb, hvor jeg kørte på min første mtb, en brugt rød-hvid GT’er (Zaskar Expert). På det tidspunkt anede jeg absolut intet om dæktryk, -type eller -bredde. Derfor stillede jeg op i Tokkekøb på hårde dæk uden tilstrækkeligt mønster til forholdene. Jeg skøjtede rundt i det tykke snelag (som så mange andre..) Siden da har jeg fået lidt mere erfaring på bagen og agter ikke at gentage succes’en fra den gang. 

 

Ved finalen for 2 år siden kunne det betale sig at løbe! (foto: www.pixelution.dk)

Ved finalestarten for 2 år siden kunne det betale sig at løbe! (foto: www.pixelution.dk)

Vi ses til Slush søndag

Leave a Reply