Sejr i Slush Cup finalen

 

Sejr i SlushCup finalen

Sejr i SlushCup finalen (foto: Niels Pind - tak for lån)

Så lykkedes det at hive den samlede sejr hjem i dagens Slush Cup finale.

Dagen inden finalen havde jeg været ude og køre finaleruten for at forberede et optimalt løb. Det skulle dog vise sig, at forholdene til selve finalen var langt anderledes. Lørdagens nogenlunde faste sne med fornuftigt greb var forvandlet til en sand skøjtebane!

Starten gik og jeg kom fornuftigt fra land. Pulsen fløj ikke op i det røde felt som vanligt ved en start, fokus lå mere på at holde cyklen kørende. Jeg fandt hurtigt ud af, at der ikke var meget vundet ved at mose hovedløs på – resultatet var blot at stå på halen og spilde kræfter på at komme op igen. Efter et par omgange var der dannet et godt, nogenlunde fast spor og det var muligt at lukke op og få lov at smage lidt syre i stængerne inden målstregen!

Det var fedt at hive sejren hjem. Jeg har dog savnet intern konkurrence blandt kvinderne i toppen. Derfor går jeg nu og planlægger internationale løb, hvor det er muligt at komme ud og battle med stærke kvinder. Jeg ved, at jeg har meget at lære endnu – særligt på det tekniske. Samtidig er jeg også udstyret med en stærk motor og vilje, det er en god start. Resten skal nok komme!

Tak for en god slush sæson! Vi ses til flere gode løb derude 

 

Solen tittede frem på sidste omgang

Solen tittede frem på sidste omgang (foto: Jens Thomasberg)

One Response to “Sejr i Slush Cup finalen”

  1. Kmann says:

    Flot! Stort tillykke 😉

Leave a Reply