En weekend i Hegnet

HMTBK’s elitegruppe var i weekenden taget til Tisvilde Hegn for at nyde skovens tørre spor og hygge i Philips sommerhus.

Der var lagt op til masser af kvalitetstræning med to dage, hvor størstedelen af flokken var samlet. Philips sommerhus lå kun et stenkast fra Asserbo Slotsruin, der ofte er et fikspunkt ved mange af de populære motionsløb. Vi havde dermed første parket til skoven og slap for de vanlige lange transportstykker på asfalt til og fra skoven.

Vi lagde hårdt ud lørdag morgen kl 9 sharp (eller så sharp, det nu kan blive, når 8 ryttere skal i tøjet og klargøre grej..). Først trillede vi lidt opvarmning og fyrede derefter et godt AT-interval af. Traditionen tro ved fællestræning blev der ikke holdt igen, og det var en hæsblæsende omgang. Personligt fik jeg presset pulsen til et niveau hvor den længe ikke har ligget i et 20 minutters interval!

Herefter fandt vi et passende sted til at køre bakkeintervaller. Den samme knold kunne køres fra to sider, hvilket vi fornøjede os med i endnu 20 minutter. Anders præsterede på én af opkørslerne at træde så hårdt at armene på kranksættet knækkede og tog de to største klinger med i faldet. Resten af turen foregik for hans vedkommende på den lille klinge. Ærgerligt, men det vidner om, hvor mange watt de ben kan generere! 

Philip, Jan og Anders trillede tilbage for at proviantere og kunne diske op med kærkommen frokost efter formiddagstræningen.

Eftermiddagspasset indeholdt en bunke bakkespurter af 30 sek.’s varighed og derefter førte Lasse P os hjemmevant rundt på skovens singletracks. Tusmørket sneg sig ind over det sidste kvarters kørsel, og det var rart at komme hjem til et lunt sommerhus og aftensmad. Ialt blev til det 6 timer i sadlen.

Efter aftensmaden blev der snakket om planer for holdet mht. udstyr og profilering af gruppen. 

Søndag var der en længere tur på programmet, hvor vi bl.a. slog et smut forbi Liseleje og Vega cuppen i Frederiksværk. Det var første gang, jeg kørte i Frederiksværk og blev slemt imponeret over omfanget af stigninger. Fedt område! Vi trillede en omgang på ruten og blev motiveret af løbsånden. Herefter gik det retur mod Tisvilde og jeg kunne nu mærke de mange timers træning i stængerne, hvor der efterhånden ikke var meget at komme efter. Med et par skub fra de stærke fyre kom jeg dog godt tilbage.

Efter at have udtømt de sidste madvarer og ryddet op, drog vi hjemover. Det var alt i alt en superfed weekend og et godt alternativ til at rejse langt væk for at få tørre spor på denne tid af året. 

I dag er det tilbage på studiet med fokus på rodbehandlinger. En helt anden verden!.. Næste lyspunkt er onsdag, hvor jeg tager et smut med forældrene til Hovden på ski. Det var i Hovden, jeg som ganske lille lærte at stå på ski, så det er ren nostalgi og jeg glæder mig til at få sne under brædderne, det er efterhånden et par år siden sidst.

fartbølle

Tags: , , ,

Leave a Reply