Det hvide lyn er landet

 

Det hvide lyn er landet

Det hvide lyn er landet

Så kom den længe ventede ankomst af den nye Shark fra T-bikes. Jeg har netop kørt de første par ture på den – kombineret med et smertefrit knæ og tørre spor i skoven bliver det ikke meget bedre.

Det er et virkelig motivationsboost at få nyt gear! Samtidig er der nu lys for enden af tunnelen med hensyn til knæproblemerne. Philip (www.sportsmedicine.dk) har holdt et vågent øje med tilstanden i mit knæ med scanninger og vejledning. Derudover har jeg fået et par fysioterapeutiske behandlinger hos Protreatment i Dragør. Det vigtigste fokus har dog ligget på at holde knæet i ro, hvilket er lykkedes nogenlunde 😉

Smerterne viser sig at være lokaliseret til et meget lille område på den sene, der hæfter den store lårmuskel til knæskallen. Om det er overbelastning eller er udløst af et slag, er jeg ikke klar over, men smerterne har jeg ikke været i tvivl om. 

I morgen skal knæet og cyklen stå sin første store test i første afdeling af sommerens Shimanoliga i Rude Skov ved Birkerød.  Motivationen er i top og jeg kan ikke vente med at komme ud og give den gas!

Leave a Reply