Shimanoliga 1. afd. i Rude Skov

 

Maglebjerg forceres (tak for lån af billede til Bo Skakke (www.marginmedia.dk)

Maglebjerg forceres (tak for lån af billede til Bo Skakke (www.marginmedia.dk)

Årets første større løb var weekendens 1. afdeling af Shimanoligaen. Rude Skov var en ren forårsflirt med tørre spor, solstrejft og god konkurrence med ryttere fra vores nabolande. De sidste tre ugers pause med fokus på at få knæet i orden uden struktureret træning skulle vise sig ikke at have påvirket formen negativt – nærmere tværtimod.

Jeg havde brugt de sidste tre dage op til løbet med at køre mig lidt ind på den nye Shark og teste knæet. Cyklen er fantastisk – endnu en gang bliver jeg nødt til at ytre min begejstring over den!  Knæet er smertefrit, så tingene begynder at gå op i en højere enhed.

Kvindefeltet til dagens løb var beskedent. Åsa Erlandsson fra Sverige var min største konkurrent. Jeg havde ingen anelse om, hvordan hun var styrkemæssigt i forhold til mig, men ved at hun godt kan køre stærkt og har masser af erfaring. Min taktik inden start var at ligge sammen med hende i starten af løbet for at vurdere hendes styrke. Da startskuddet lyder, kommer jeg godt fra start og mærker med det samme, at jeg har godt skud i stængerne. Jeg træder op ad startbakken sammen med de andre piger og mærker bare for hvert tråd, at jeg kommer længere og længere frem, mens de andre aser og maser. I det øjeblik tænker jeg “det her er mit løb!” og kører frem! Danm, det føles godt..

 

Starten går og ben og hjerne bliver enige om, at det her bliver mit løb (foto: www.marginmedia.dk)

Starten går og ben og hjerne bliver enige om, at det her bliver mit løb (foto: www.marginmedia.dk)

 

 

Vi ryger hurtigt ind i trængsel og kø og må stoppe op. Åsa sniger sig frem, men så snart vi kører igen, overhaler jeg hende. På vej op ad Maglebjergs stigning første gang, bliver jeg båret op af tilskuernes råb. Føler jeg kører stærkt uden at køre over evne, selvom pulsen bliver banket op. 

Efter første omgang har jeg fået slået et hul ned til Åsa på omkring et halvt minut. Anden omgang går godt, indtil jeg på hurlumhej tracket laver en kørefejl og bliver ramt af en bagfrakommende rytter, der lander på min bagskifter og sætter mit gear system og geardrop fuldstændigt ud af spil. Prøver at få makket det på plads, men det er fuldstændig umuligt! For Katten Da!!!!

Jeg triller ruten rundt og indser at løbet er kørt og jeg må udgå!

ØV!

Nå, men skal man se positivt på det: 

Jeg er f.. godt kørende trods manglende træning (men god restitution) og et smertefrit knæ!

Jeg har en cykel, der spiller max og et fantastisk crew hos T-bikes, der leverer top service! Det er uundværligt!

 

God service hos T-bikes. Thumbs up!

God service hos T-bikes. Thumbs up!

Søndagens 1. afdeling af Shimanoligaen gik ikke som forventet, men jeg er fortrøstningsfuld og endnu mere løbs-hungrende!

Tak for en god dag i skoven

One Response to “Shimanoliga 1. afd. i Rude Skov”

  1. Hej Kassen
    Godt at høre du er oppe og køre igen! Tilløk’ med din nye cykel:) Glæder mig til at høre om flere løb, det er sjovt at følge med.
    KH
    Dorthe

Leave a Reply