Grand Prix i Roskilde

Det hvide spor i Avnstrup ved Roskilde stod for skud i gårsdagens DCU løb. Mine mål for løbet var – ud over at vinde – at få tilstrækkelig energi indenbords og at have fokus på ikke at miste hovedet på de tekniske passager.

 

Energi
Slurp! Ahh (foto: Nicolai Cosedis),

 

Optakten til løbet var lidt anderledes end normalt da jeg om aftenen havde været til gensynsfest i Silkeborg med min gamle folkeskoleklasse. Fed og hyggelig aften! Hold op, hvor folks liv kan gå i forskellige retninger i løbet af 10 år. Nogle får børn, andre karriere og så er der dem, der venter lidt endnu med det hele og vælger at satse på elitesport ; )

Well, efter et par timers søvn og en bowle havregryn var det afsted i morgendisen. Sidst jeg oplevede Silkeborg fra denne side, må have været på vej hjem fra en bytur, da jeg spenderede sommeren som café rotte i mine yngre dage. Jeg havde fået kørelejlighed med familien Qvortrup og Kristian Skjødt og vi skulle være der tidligt, da vi havde tidtagningssystemet med. (For lidt bestikkelse kunne jeg godt at skubbet det ud, da vi passerede Storebæltsbroen ; )

Eftersom vi var fremme i god tid, havde jeg god mulighed for at gå rundt og besigtige ruten og heppe på motions- og ungdomsrytterne.

Da vi når til vores start kl 13.30 brager solen ned fra en skyfri himmel og bringer associationer frem fra sidste sommers mange løb. Dejligt!.. Jeg starter ud i fornuftigt tempo og føler ikke, jeg presser mig selv over evne. Vi skal køre fire omgange på den lidt over 6km lange rute. Ruten er ret teknisk, da der er minimalt med stykker, hvor der bare skal trædes. Hele tiden er der sving, rødder, sten, op- og nedkørsler. Der kan virkelig hentes meget, hvis man er god teknisk. Det er ingen hemmelighed, at det ikke er her, jeg har min force. Derfor var mit fokus at skrue lidt ned for watt-ydelsen. Ruten er knastør og hurtig og kan man holde farten igennem sving osv. er der meget at hente. Jeg mærker, jeg teknisk bliver mindre skarp på de sidste par omgange, men holder mig hele tiden på den rette side af grænsen for mine evner.

En fed, fed dag på en fed, fed rute.

Jeg ligger i front fra første til sidste omgang og får nok væske og gel, så mine mål for dette løb blev indfriet!

 

job's done

job's done

2 Responses to “Grand Prix i Roskilde”

  1. BoS says:

    Du trak fra på “Colorado River Tracket”… 🙂

Leave a Reply