Danmarksmester 2009

Danmarksmester 2009. Foto: Bo Skakke

Danmarksmester 2009. Foto: Bo Skakke

Danmarksmestertitlen er fantastisk at kunne smykke sig med!Efter et mudret race på en hård rute kunne jeg i går køre i mål som Danmarksmester 2009! Dejligt!

Jeg har hele sæsonen haft som mål at hive netop dén titel hjem, så det er skønt at få indfriet målet. Efter sidste weekends EM var jeg mentalt og fysisk lettere brugt og var nervøs for, om jeg var i stand til at hive mig selv op til løbet. Det er ikke noget problem, når først man står på startstregen! 2 minutter efter herrefeltet og 1 minut efter juniorerne bliver damefeltet sendt afsted. Foran ligger startloopet øde og idet vi bliver sendt afsted, mærker jeg, hvordan kroppen responderer fra første tråd! Følelsen af gode ben giver et energiboost ud i hele kroppen. Fedt, fedt, fedt, det er dén følelse, man gerne vil have!

Foto: Noppenau

Foto: Noppenau

De første omgange forløber ubesværet og idet jeg begynder at møde andre ryttere på ruten, finder jeg nye delmål og kræfter fra energidepoterne. Jeg får meldinger om, at jeg har fået et godt hul ned til nr. 2 og egentligt bare kan køre den sikkert hjem. Det giver en god ro i kroppen, men hindrer mig ikke i at presse den. Man er vel konkurrencemenneske 😉

Foto: Noppenau

Foto: Noppenau

Jeg begynder at blive træt og lave unødige fejl, der i internationale løb helt sikkert ville have kostet dyrebar tid og placeringer. Lægger mit fokus på den gyldne målstreg, der venter forude. Én omgang tilbage.. tæller kilometermærkerne, 5, 4, 3, 2, 1… MÅL! 

Podium. Foto: Bo Skakke

Podium. Foto: Bo Skakke

Jeg glæder mig til at få lov at køre i mesterskabstrøjen det næste år!

Tak til DMK for et godt arrangement, god stemning og gode mennesker. Også en stor tak til mine sponsorer og min klub, HMTBK, der med støtte og opbakning giver mig forudsætninger for at lave gode resultater!

4 Responses to “Danmarksmester 2009”

 1. BoS says:

  Godt kørt. Stort tillykke 🙂

 2. Signe says:

  I mine øjne skulle du have haft den allerede sidste år. Cool at du nu skal ud og vifte med den i resten af verden 🙂

 3. Fætter says:

  Super tillykke med titlen…..

  og rigtig stort tillykke med udtagelsen til VM det bliver sq stort.

  Fætter

 4. Tabitha says:

  Tillykke!

Leave a Reply