Coming up: Verdensmesterskaberne Australien

I kraft af gode mine gode resultater i sæsonen er det lykkedes at få billet fra Dansk Cykel Union til VM i Australien i starten af september ´09. Sammen med to andre danske ryttere, Klaus Nielsen og Jonas Pedersen, skal de rød/hvide farver forsvares!

Havde man for bare et år siden fortalt mig, at jeg ville komme til at køre både EM og VM i år, havde jeg nok ikke troet på dem. Ikke desto mindre er det nu blevet virkelighed!!

Det er svært at beskrive, hvordan det føles at befinde sig på en kurve, der bare fortsætter op, op, op.. Det er ikke noget, der ikke er set før, men derfor er det stadig lidt surrealistisk at stå midt i det og ubeskriveligt fedt! Samtidig er det også fedt at mærke den opbakning og interesse, der er i det danske mtb-miljø, når nogle danske farisærer drager udenlands med cyklen under armen.

Lige nu er det en uge siden DM og jeg har kun været på cyklen et par gange. Planen er at få kræfterne tilbage i kroppen og ikke mindst i psyken. Om et par dage tager jeg på ferie i Sydspanien med en veninde for at surfe. Det glæder jeg mig helt vildt til. Hvis ikke jeg skulle være mtb-rytter, er jeg sikker på, at jeg ville kunne gøre det godt med saltvandshår, laid-back attitude og voks på brættet (mon surfer-fyre også barberer ben??)

Efter Spanien glæder jeg mig til at komme op på cyklen og køre alt i stilling til VM.

Jeg har fundet en video fra Canberra, der viser lidt af den stemning og det terræn, der venter.

3 Responses to “Coming up: Verdensmesterskaberne Australien”

 1. Kæmpe stort tillykke med både DM, EM og nu deltagelse i VM. Det kører som du skriver jo bare derudaf, og du er jo kun lige startet på din kariere..
  Hva skal det dog ikke ende med;-).
  Svaret på spørgsmålet om surfere barberer ben er: NEJ..;-)
  Det var først da jeg blev cykel freak at det endte så galt:-).
  Fedt og se at vi i HMTBK har så mange hurtige ryttere, og at der forhåbentlig kun kommer flere til.
  Vi ses til træning.
  -Michael.

 2. Kirsten Hauerbach Kronborg/Cycling Nord says:

  Hej Annika. Vil bare fortælle, at det var super fedt at se et glimt af dig på VM ruten i nat(kl. 02.00-04.00:-). Vi havde sat computeren til tv`et og fulgte damernes lidelser i Australien via freecaster.tv Med dit veludviklede konkurrencegen er du måske ikke helt tilfreds med din placering, selvom vi andre er pisse stolte af dig. Men det er jo også det gen, som skal hjælpe dig på vejen mod stjerne, så undertryk det ikke! Uanset hvad var det et kick at se dig træde igennem hen over den tørre, australske jord. Du har gjort det endnu sjovere at være kvindelig mtb`er i vores lille land. Tak for det:-)
  Kirsten, Cycling Nord

 3. annika says:

  Hej Kirsten!

  Fedt at vide, at der blev fulgt ivrigt med herhjemmefra. Det er såå dejligt, at der er opbakning! Næste gang håber jeg det bliver til lidt mere end 15 seconds of fame 😉

  Du her ret i, at jeg måske ikke er helt tilfreds med placeringen. Jeg ved, jeg kan gøre det bedre, så jeg ser allerede frem til næste gang!

  VI ses

Leave a Reply