Høje Hæle i Hareskoven

Min nysgerrighed og rygterne om en ny kvindecup havde i går trukket mig ud for at se, hvordan man lokker ca. 100 kvinder på mountainbike ud at køre løb og lad mig sige, jeg er imponeret

Starlight

Starlight (foto: Niels Pind)

I en sport, der lider lidt af mangel på kvinder, var det en fryd at opleve kvinder i alle aldre og formtilstande samlet på én gang om at køre løb. En ting, alle har tilfælles, er et stort smil over hele femøren og det er da bare fantastisk at opleve. Arrangørerne bag den lille cup, der har løbet over 4 afdelinger i dette efterår har ramt plet i deres måde at lave løb på. Der må virkelig have kørt mange kvinder rundt i de danske skove, der måske har syntes at de måske ikke har haft niveauet eller lysten til at køre med i de løb, der ellers udbydes. Jeg er sikker på, at mange af kvinderne nu har fået lyst til at prøve kræfter med nogle af de andre løb fremover.

Stemningsbillede fra toppen af kælkebakken, hvor der bliver givet alt til den ivrige speaken! (foto: Niels Pind)

Stemningsbillede fra toppen af kælkebakken, hvor der bliver givet alt til den ivrige speaken! (foto: Niels Pind)

Der er flere ting, der gør, at mændene ikke kan køre med her 😉 For det første sættes feltet igang med en fællesbølge, der ville gøre et hvert øldunstende fodboldstadion misundeligt. For det andet præges tøjmoden her af lyserøde nuancer. For det tredje kan man sagtens have født i starten af sommeren i år og køre sig på podiet i sensommeren!

Tak til J-Lo for lån af foto

Tak til J-Lo for lån af foto

Leave a Reply