FunnyMuddyBunnyTrails

SlushCup Hareskoven (tak til

SlushCup Hareskoven (tak til Christian Pedersen for lån af billede)

 

Nogle gange kommer de gode resultater ud af det blå og weekendens 10.plads overall i SlushCuppen var én af dem

Lørdag kl. 20.13… malerhjerne på Jagtvej. Medvinden blæser mig hjem efter en dag med malerpenslen i hånden. Istandsættelse af ny lejlighed. Hjemme finder jeg hurtigt tøjet frem til løbet i morgen. Konstaterer, at den storm, der hærgede min altan efter den første afdeling af SlushCuppen, har blæst mit startnummer væk, som jeg letsindigt havde smidt derude. Hmm, nu er det sikkert røget en i af containerne. Det er ikke meget, der får lov til at ligge og flyde i gården, når ens opgang er befolket af udelukkende emsy gamle mennesker.. 

20.26 skulle man lige tage en aftensnack, havregryn med kakaopulver og rosiner er altid godt.. hov, må hellere huske at få tidstagningschippen med til i morgen

Ukendt tidspunkt.. falder i søvn

Søndag 8.15, vækkeuret ringer.. Føler mig for første gang længe som B-menneske, der godt kunne have sovet lidt længere.. Morgenmad, kaffe, mmmm! Så vågner kroppen.

8.41 Internetzapperi. Konstaterer det regner udenfor, øv! Plan B iværksættes: Metroen og S-toget til Hareskoven i stedet for at trille derud på cyklen.

9:10 Tjekker tiderne på Rejseplanen, 6 minutter til afgang. Kaster de sidste ting ned i tasken og håber det er en nogenlunde velovervejet oppakning. Hvorfor ender tasken altid med at blive så tung?!? Det er jo bare et cykelløb!.. Flyver ned ad trappen med cyklen på nakken og når lige op til metroen idet den glider ind på stationen, phew.. Da jeg skifter til S-toget konstaterer jeg, at jeg langt fra er den eneste mtb-rytter, der har valgt at hoppe på toget 🙂

Fremme ved skoven er der god tid til at varme op og blive klar til start. Selvom det småregner er temperaturen temmelig høj for årstiden, så heldigvis er det ikke noget med at fryse.

10.47 Endelig går starten på løbet og vi flyver afsted! Desværre er der forkert mærket op, så hele den forreste del af feltet flyver ind ad det forkerte spor i stedet for at fortsætte ligeud. Da det går op for flokken, fortsætter feltet ad rette vej og det passer med, at jeg kan fortsætte ligeud. Det passer mine ben udmærket, da de langt fra er så eksplosive som kunne være. De hurtigste fyre kommer dog inden længe atter flyvende forbi igen.

I løbet af første omgang finder jeg en lille gruppe med bl.a. Anders Nyholm, Jens Halling og Johnni Junker. På et tidspunkt rykker Johnni fra og Anders hægter sig på ham. De kører for stærkt og jeg må desværre slippe dem. I slutningen af tredje omgang kigger jeg på mit ur og kan regne ud, at jeg vil passere målstregen lige omkring lukketid på 1 time. Ganske rigtigt, 59.12 siger uret. Et kort øjeblik er jeg ved at trække stikket og trille ud til siden, men lader mig opmuntre til at køre en sidste omgang. Jeg kan se Jens Halling et godt stykke forude. Det virker også som om, at han har slækket hastigheden en smule.

Pludselig hører jeg min holdkammerat Kasper Busk bagved mig. “Shit!” tænker jeg, så slipper jeg ikke for at give den alt hvad den kan trække her til sidst. Han passerer og jeg bider mig fast i hans baghjul og vi når hurtigt op til Jens Halling og videre forbi. Sådan fortsætter vi hele sidste omgang. På den afgørende bakke før mål, giver Kasper den fuld gas og kører sikkert og velfortjent i mål foran mig. Han fatter dog ikke helt, hvorfor jeg ikke kørte fra ham til sidst. Det er fordi du ikke er en pige, Kasper 😉 Men motiverende var det med lidt konkurrence til sidst!

Kælkebakken (Tak til Charlotte von Moos for lån af billede)

Kælkebakken (Tak til Charlotte von Moos for lån af billede)

Alligevel lykkedes det mig at køre en 10. plads hjem overall, hvilket er ret overraskende. Det ku være rigtig fedt at køre endnu en top 10 placering hjem, så nu må vi se 😉

Tak for en god dag i den mudrede skov

Leave a Reply