Danmarks stærkeste mountainbike-hold er klar til 2010

Holte MTB Klubs elitehold er klar til 2010. Et hold med syv ryttere, der kommer til at sætte dagsordenen på den danske mountainbike-scene i 2010: 
 • Annika Langvad (DM XC 2009, DM MX 2009, elite dame)
 • Simon Tarp Jensen (DM XC 2009, elite herre)
 • Jonas Pedersen (DM XC 2009, DM MX 2009, elite junior)
 • Jens Gorm Hansen (samlet vinder, Shimanoliga 2009)
 • Henrik Andersen (samlet 3. plads, Shimanoliga 2009)
 • Kasper Busk
 • Lasse Brun Pedersen (tidl. verdensmester, MTB-O)

Lasse Brun Pedersen er tovholder for holdet ift. den daglige træning. Samtidigt vil Lasse arbejde med til at sikre samspillet mellem eliteholdet og resten af Holte MTB Klub og dette er meget vigtigt – for eliteprojektet er hele klubbens projekt.

  

Holte MTB Klubs formand, Rico Busk glæder sig på klubbens vegne:

– Det er med stor stolthed, at vi søsætter et ambitiøst eliteprojekt. Et eliteprojekt der ikke er set større i klubregi i dansk mountainbike og som vil betyde meget for klubben. Vi får skabt et frugtbart samarbejde mellem vores ungdoms- og breddearbejde på den ene side og eliten på den anden side. Det er godt på mange måder. Dels bliver klubbens sportlige niveau og ambitioner løftet over en bred kam. Dels får vi en decideret elite tæt på, så vi kan opbygge og dele erfaring ift. fysisk træning, de mentale aspekter, ernæring osv. Modsat bidrager klubben med rekruttering til eliten og, mindst lige så vigtigt, et socialt liv med fester, klubture og support til løbene.

Holdets sponsorer er Gerimax, Maxim, SRAM, Principia, DT Swiss, Michelin, Hestra, Giordana, Bell, Rudy Project, Lezyne, Morgan Blue og Flexmontering. Rytterne vil derfor køre på mountain bikes fra Principia. Derudover har holdet et samarbejde med Rudersdal kommune og med AimHigh som står for at optimere hver enkelt rytters træning. Idrætsklinikken Sportsmedicine.dk varetager behandlingen af eventuelle skader.

Sæsonen indledes i februar med træningslejr og deltagelse i Sunshine Cup på Cypern. Derefter går det løs med Shimanoliga, Bundesliga, UCI World Cup samt nationale og internationale mesterskaber – for flere af rytternes vedkommende som en del af det danske mountainbike landshold.

2 Responses to “Danmarks stærkeste mountainbike-hold er klar til 2010”

 1. BoS says:

  Det ser benhårdt ud… 🙂 Det blir en super sæson…

 2. Anders says:

  Lycka till 2010! Syns säkert på nån tävling under året 🙂

  MVH Anders /Team Firebike-Drössiger

Leave a Reply