Spring time!

"Skal jeg så kigge ind i kameraet eller på dig med mikrofonen??" (foto: Bo Skakke)

 

Foråret er over os og min trang til at komme ud på nogle fede danske (gerne tørre) spor i har sjældent været større. I weekenden greb jeg chancen for at teste min sprit nye løbs cykel i Slagelse til motionsløb arrangeret af Fitness.dk. 

Principia MSL e PRO integral C40T ( aka "Black Thunder")

 

 Helt tørt var det nu ikke i Slagelses skove, så cyklen startede sin tilværelse med en let muddermaske. Men det var bestemt det hele værd!

Jeg havde siden min hjemkomst fra Cypern for tre uger siden trænet solidt. Den første uges tid efter hjemkomsten til Danmark var der dog ikke meget at komme efter i mine ben. Skiftet fra varmen til kulden tog lidt hårdt på min krop, der var meget træt. Men da der så først kom liv igen, føltes det rigtig godt! Da der ikke var nogen pointe i at prioritere motionsløbet i weekenden specielt højt, valgte jeg at køre det trods temmelig tunge træningsben .. og ca. 1/3 inde i løbet måtte jeg indse, at der ikke var flere skarpe skud i bøssen, men måtte holde et anstændigt tempo til mål. Heldigvis havde jeg følgeskab af Thomas Nyvang Hansen fra Slagelse, så løbet fik lidt mere karakter af en god træningstur end et race. Jeg var meget overrasket over, hvor fine sporene var. Små snørklede spor i tæt granskov afbrudt af nogle lange stræk på grusvej. 

Nu ser jeg for alvor frem til sæsonens start, der ligger lige om hjørnet. På søndag starter den danske Shimanoliga på Møn og weekenden efter den første afdeling af den tyske Bundesliga i Münsingen i Tyskland. Jeg synes, mine forberedelser denne vinter har været ret gode, forskånet for skader og med god tid til træning og afslapning (sidstnævnte kan ikke undervurderes). Møn er i dansk mtb-løbs historie et uskrevet blad (så vidt min korte historie i denne verden fortæller mig), så det bliver fedt at opleve det terræn. Inden går det dog et smut til Silkeborg i Påsken med lidt familiehygge. Stay tuned, vi ses derude 😉

For hurtig til kameraet 😉 Foto: Slagelse Mtb

Leave a Reply