Optakt til tredje World Cup

Inden så længe (d. 23. maj) ligger den tredje World Cup, denne gang i Offenburg, TysklandEfter World Cuppen i Houffalize har den stået på en god omgang træning suppleret med en landsholdstur til Norge. I Norge var der deltagelse i to løb i den NorgesCupen (svarer til den danske Shimanoliga) i hhv. Halden og Horten. Mit fokus i disse løb var træning, hvorfor jeg også valgte at tage min træningcykel med i stedet for min løbscykel. Tilstanden på min træningscykel er ikke helt så god og jeg endte da derfor også med at have problemer med cyklen undervejs i løbene. Lørdag; Min kæde åbnede sig i samleleddet ( hvordan ved jeg ikke) og pludselig var kæden væk. Jeg måtte hoppe af cyklen og løbe tilbage efter kæden, der havde mistet sit samleled. Med kæden i baglommen fortsatte jeg nu til fods og det lykkedes mig senere at få samlet kæden igen med et multitool. På dette tidspunkt havde 5 piger passeret mig og jeg satte nu jagten ind. Det lykkedes mig at holde højt tempo og hente alle pigerne igen og vinde. Det positive ved dette løb var, at jeg kom igen efter defekten og kæmpede for sejren trods frustrationerne.

Søndagens løb var lidt en gentagelse af lørdagens. Denne gang var det dog en punktering, jeg måtte kæmpe med. På tredje omgang ud af fem ramte jeg en sten, så min fordæk punkterede. Jeg valgte nu at løbe ca. tre km med cyklen hen til feedzonen, hvor jeg fik et nyt hjul på. Der kom kun 1 pige foran mig på min løbetur (Elisabeth Sveum). Da jeg satte jagten ind, var min ben ikke så friske og jeg fandt aldrig ind i en god rytme igen. Andenpladsen måtte jeg tage til takke med.

Sådan kan det gå. Jeg glæder mig til den dag, jeg ikke skal forfølges af tekniske uheld, som sætter en stopper for de gode placeringer. Når jeg kigger tilbage, synes jeg, at raten af defekter er alt alt for høj!

Næste stop inden næste World Cup i Offenburg er Bundesliga i Heubach d. 16/5. Her skal der blive rig mulighed for at pudse de tekniske færdigheder af!

Vi ses derude 🙂

Leave a Reply